opc_loader

Kan ik als consument bestellen?

Omdat wij een groothandel zijn verkopen we uitsluitend aan zakelijke klanten (B2B) en niet aan de reguliere consument. Daarom is het niet mogelijk om zonder KvK nummer een account aan te maken en tevens een bestelling te plaatsen.

-

Hoe werkt het bestelproces?

Als eerst dient u een account aan te maken via de account aanmaken pagina. Na goedkeuring worden alle prijzen zichtbaar en kunt u bestellingen plaatsen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan de slag. Pas wanneer uw bestelling is verwerkt kunnen wij de verzendkosten berekenen en wordt u hierover telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld. Indien akkoord ontvangt u de factuur per e-mail en zodra de betaling is voltooid wordt uw bestelling door ons verzonden. Tevens is het altijd mogelijk om uw bestelling zonder afspraak zelf op te halen in onze showroom en afhaalcentrum aan de Joan Muyskenweg 32A (1114 AN) te Amsterdam. Hiervoor worden uiteraard geen extra (verzend)kosten in rekening gebracht.

-

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen in Nederland betaald u €5.99 aan verzendkosten per doos van maximaal 30kg. Voor bestellingen naar België betaald u €9.99 aan verzendkosten per doos van maximaal 30kg. Indien uw bestelling uit meerdere dozen bestaat wordt uw bestelling per pallet verzonden en variëren de verzendkosten per regio.

-

Wat is de levertijd?

Uw bestelling wordt altijd binnen 24 uur door ons verwerkt. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling verzonden met PostNL. In de meeste gevallen wordt uw bestelling dan de eerstvolgende werkdag bezorgd. U kunt de actuele status van uw bestelling volgen via uw account of via de Track & Trace link die wij naar u toe hebben gemaild.

-

Vraag niet beantwoord?

Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op via de contact pagina.