opc_loader

Hand blender set Royalty Line SMNS-250.2

Staffelprijzen
Tot 5:
5 en meer:
Beschrijving

Blenderen en mixen is een eitje
Met deze staafmixerset van Royalty Line, kun je zeer gemakkelijk, met één constante snelheid, blenderen. Om even snel verse tomatensoep te maken bijvoorbeeld. Of zorg snel voor extra vitamines door een banaantje of avocado te mixen met sinaasappelsap. Je kunt de mixer op twee manieren gebruiken, in de kom of in een maatbeker.

Hand- en staafmixer vab Royalty Line
Met deze hand- en staafmixer mix, pureer, maal, klop en meng je alles wat je maar wilt. De staafmixer is van het merk Royalty Line. Een gerenommeerd merk in keukenapparatuur. Deze staafmixer van roestvrijstaal, beschikt dan ook over 2 snelheden waarmee je heel eenvoudig kunt werken. De staafmixer is eenvoudig schoon te maken omdat hij demontabel is. En de lange kabel van een meter, geeft je alle beweegruimte.

Stalen mes
Verder heeft hij een stalen mes, voor het perfect bereiden van allerlei vruchten- en groentesappen, cocktails, milkshakes en soep. En heb je al eens geprobeerd om echte cocktails te maken? De twee mengstanden maken alles mogelijk. De motor is energiebesparend en heeft een vermogen van maar liefst 250 Watt.

  • Krachtige motor
  • Verschillende snelheden
  • Eenvoudig schoon te maken
  • RVS-materiaal
  • 2 mixerkoppen