opc_loader

Allstock.nl is al jarenlang een bekende cash & carry partij- en groothandel voor veel winkeliers, marktkooplieden, (web)winkels, enzovoort. Wij kopen alle producten meestal direct van de fabriek in binnen- en buitenland. Soms ook van de importeur. Hierdoor kunnen wij de laagste prijzen aanbieden aan onze zakelijke klanten.
.

Onze cash & carry groothandel is elke dag, van maandag tot en met zondag open, vanaf 10:00 uur, om de handel uit te zoeken, te betalen en weer op weg te gaan. Makkelijker kan haast niet. (Wij hebben echter (nog) geen PIN mogelijkheid.

.

Ook kunt u een betselling plaatsen via de webshop. Hier is de betaal- en verzendfunctie niet geactiveerd, doordat de voorraad op de webshop en de daadwerkelijke voorraad in het magazijn nog niet synchroom loopt. Daarom zoeken wij bij een bestelling via de webshop de artikelen bij elkaar en ontvangt u een email met de daadwerkelijk aantallen, eventueel aangevuld met de bezorgkosten. U ontvangt dan de definitieve factuur. Wanneer deze betaald is, wordt de handel verstuurd. Betalen op locatie, kan natuurlijk ook.

.

Bent u particulier, dan vindt u een aantal webshops hier.

.

Wij importeren een zeer breed pakket aan producten uit de hele wereld zoals bijvoorbeeld:

.

.

.

.

Alle prijzen op de website zijn gericht op de zakelijke klanten.
Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten
.

Allstock
Joan Muyskenweg 32A
1114 AN Amsterdam
Nederland
+31 (0)6 20 82 89 71
info@allstock.nl
IBAN: NL96 INGB 0008 6774 64
BIC: INGBNL2A
KvK: 71837574

Btw: NL.858868763.B01