opc_loader

ALLSTOCK is in 1999 begonnen met kraampjes op de Amsterdamse markten. In 2005 werd de eerste fysieke winkel geopend in De Pijp en kort daarna opende de bekende ALLSTOCK winkel aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam. De schrappen van de winkels waren altijd gevuld met zelf geïmporteerde artikelen vanuit de hele wereld. Door een zeer breed assortiment aan eigen producten te bieden, van fietsen en koffers tot speelgoed en pannen, is de vraag naar onze producten toegenomen bij andere ondernemers. 

 

Hierdoor kwam de focus te liggen op het leveren van onze producten aan zakelijke klanten en opende de eerste ALLSTOCK groothandel vestiging in 2007. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal trading bedrijf met vestigingen in zowel Nederland als in China. Tevens bestaan er verschillende merken onder het moederbedrijf ALLSTOCK TRADING B.V. Wij houden ons assortiment divers en vers door naast onze vertrouwde producten ook continu nieuwe producten te importeren.

 

Wij verkopen uitsluitend aan zakelijke klanten (B2B) waardoor de prijzen op de website dan ook niet voor iedereen zichtbaar zijn. Wilt u ook ALLSTOCK producten verkopen aan uw klanten? Maak dan hier een account aan. Na goedkeuring worden alle prijzen zichtbaar en kunt u online bestellingen plaatsen. Daarnaast bent u elke dag van 10:00 tot 19:00 uur welkom in onze showroom en afhaalcentrum aan de Joan Muyskenweg 32A (1114 AN) te Amsterdam.

.

.

.